Vet Cool Man

Wat is Vet Cool Man

Jaarlijks wordt de Vet Cool Man door Stichting Geluk en Vrijheid georganiseerd: een groots evenement voor meer dan 150 gezinnen met een kind dat te maken heeft met een chronische of ongeneeslijke ziekte. Met de hulp van ruim 200 toegewijde Porschebezitters halen we kinderen op bij vijf ziekenhuislocaties in Nederland en nemen ze mee naar het Testcentrum van de RDW in Lelystad voor een onvergetelijke ervaring! Uiteraard mogen de ouders niet ontbreken bij dit feestje, en daarom is er ook vervoer voor hen geregeld.

In Lelystad wacht een scala aan entertainment in alle denkbare vormen, met als hoogtepunt het ‘racen over het circuit’. Op deze manier bezorgt Stichting Geluk en Vrijheid jaarlijks talloze gezinnen een fantastische dag vol plezier en zorgeloosheid. Dat is pas echt Vet Cool Man!

Gezinnen
0
Porsches
0
Edities
0

Ontstaan van de Vet Cool Man

In 2003 ontstond het idee voor de Vet Cool Man bij een van de oprichters, Cyrille Broos. Zijn passie voor Porsches vormde de drijvende kracht achter het initiatief om samen met vrienden iets te ondernemen voor chronisch zieke kinderen. De eerste editie van de Vet Cool Man werd in 2003 werkelijkheid, met meer dan 100 deelnemende Porsches en evenzoveel kinderen met kanker. Tijdens de uitvoering van dit hartverwarmende project groeide het idee om een stichting op te richten, wat leidde tot de geboorte van Stichting Geluk en Vrijheid.

Vandaag de dag wordt de Vet Cool Man door Stichting Geluk en Vrijheid georganiseerd: een groots evenement voor meer dan 150 gezinnen met een kind dat te maken heeft met een chronische of ongeneeslijke ziekte. Met de hulp van ruim 200 toegewijde Porschebezitters halen we kinderen op bij vijf ziekenhuislocaties in Nederland en nemen ze mee naar het Testcentrum van de RDW in Lelystad voor een onvergetelijke ervaring! Uiteraard mogen de ouders niet ontbreken bij dit feestje, en daarom is er ook vervoer voor hen geregeld.

In Lelystad wacht een scala aan entertainment in alle denkbare vormen, met als hoogtepunt het ‘racen over het circuit’. Op deze manier bezorgt Stichting Geluk en Vrijheid jaarlijks talloze gezinnen een fantastische dag vol plezier en zorgeloosheid. Dat is pas echt Vet Cool Man!

Elke bijdrage draagt bij

Help Vet cool man tot een groot succes!

met beveiligde donatiemodule

Met trots de ANBI

Sinds 2014 heeft Stichting Geluk en Vrijheid de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) verkregen. Deze status is van aanzienlijk belang voor de stichting, aangezien het de aantrekkingskracht vergroot voor potentiële donateurs. Organisaties met een ANBI-status genieten van fiscale voordelen. Schenkingen aan onze stichting kunnen onder bepaalde voorwaarden in de toekomst worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Bovendien zijn schenk- of erfbelastingen niet van toepassing. We zijn trots op onze ANBI-status, waarmee we niet alleen onze activiteiten ondersteunen, maar ook onze donateurs fiscale voordelen bieden.

Iedereen is welkom

Help als vrijwilliger bij Vet cool man!

15 juni 2024 is de vet cool man

Ik wil me aanmelden!

Wil jij meedoen met het coolste evenement van het jaar? Wij zoeken zowel coureurs als kinderen die thuis horen bij deze dag! Schrijf je hieronder in en dan zien wij jou snel op de dag van het jaar!

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren